plase, plase de pescuri, braila, plase de pescuit profesioale, pescar, pescarie, plute, plumb, prostovol, setca, navod, vintir, ata plase, plase sportive, plase agricole,

Plase multi-mono filament

Plase multi-mono filament

Descriere:

Încă de la început dorim să nu se facă confuzia între tipul de plase multi-monofilament şi cele monofilament. Plasele monofilament sunt interzise pe teritoriul României, motiv pentru care refuzăm comercialzarea lor. Plasele multi-monofilament sunt de calitate superioară, fiind mult mai rezistente datorită procesului de răsucire a firelor. Acest tip de plase sunt compuse din cel puţin două filamente uşor torsionate. Venim în întâmpinarea nevoilor clienţilor cu produse competitive din categoria PLASE DE PESCUIT şi cu o variată gamă de plase de pescuit cum ar fi Nylon Multifilament, Nylon Multi mono filament, Silky şi la cerere plase din polyester, pe care le putem livra într-un timp prompt. Furnizorii noştri sunt certificati ISO 9001:2000 şi, la confecţionarea plaselor, utilizează materii prime importate din Japonia şi Germania. Producătorii noştri sunt experimentaţi şi au cunoştinţe solide în confecţionarea plaselor de pescuit.

Principalele caracteristici cărora le acordam atenţie, în timpul testelor de calitate pe care le facem, sunt:

Nodul este dublu (DK). Nodurile trebuie să fie stabile. Firul să fie cât mai elastic şi mai rezistent la suprasolicitare. Sforile şi materialele să nu absoarbă apă. Cum a fost aplicată vopseaua astfel încât să se păstreze strălucirea produsului final.